poniedziałek, 11 lipca 2011

MCuisine

Oto miejsce w którym większość magicznych rzeczy będzie powstawać.
Zdjęcie nie przypadkowo ma takie zabarwienie. Tu często panuje gorąca atmosfera

5 komentarzy:

  1. Piekielna kuchnia XXII-go wieku...
    A który to przyrząd do gotowania próżniowego?

    OdpowiedzUsuń
  2. coś tam słyszałam o tej kuchni molekularnej, ale to chyba nie jest dla zwykłego śmiertelnika

    OdpowiedzUsuń
  3. Może nie wszystkie techniki, ale gotowanie próżniowe można zastosować w domu, wystarczy domowa pakowaczka próżniowa(ostatnio w Lidlu za 150pln) i termometr. Dzięki tej technice możesz zaoszczedzić czas i pieniądze.

    OdpowiedzUsuń
  4. Co za miejsce.Tyle przestrzeni,w której trudno mi się wyobrazić.Ale w końcu ja nie Szef.
    Czy próżniowo to inaczej jak na parze,w szybkowarze,parowarze?
    Pozdrawiam bez próżni!

    http://www.kuchennymidrzwiami.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  5. Zdecydowanie inaczej. Tekstura, wartości smakowe, wartości odżywcze, możliwość wydobycia oryginalnego smaku.

    OdpowiedzUsuń