Może nie wszystkie techniki, ale gotowanie próżniowe można zastosować w domu, wystarczy domowa pakowaczka próżniowa(ostatnio w Lidlu za 150pln) i termometr. Dzięki tej technice możesz zaoszczedzić czas i pieniądze.
Co za miejsce.Tyle przestrzeni,w której trudno mi się wyobrazić.Ale w końcu ja nie Szef. Czy próżniowo to inaczej jak na parze,w szybkowarze,parowarze? Pozdrawiam bez próżni!
Piekielna kuchnia XXII-go wieku...
OdpowiedzUsuńA który to przyrząd do gotowania próżniowego?
coś tam słyszałam o tej kuchni molekularnej, ale to chyba nie jest dla zwykłego śmiertelnika
OdpowiedzUsuńMoże nie wszystkie techniki, ale gotowanie próżniowe można zastosować w domu, wystarczy domowa pakowaczka próżniowa(ostatnio w Lidlu za 150pln) i termometr. Dzięki tej technice możesz zaoszczedzić czas i pieniądze.
OdpowiedzUsuńCo za miejsce.Tyle przestrzeni,w której trudno mi się wyobrazić.Ale w końcu ja nie Szef.
OdpowiedzUsuńCzy próżniowo to inaczej jak na parze,w szybkowarze,parowarze?
Pozdrawiam bez próżni!
http://www.kuchennymidrzwiami.blogspot.com/
Zdecydowanie inaczej. Tekstura, wartości smakowe, wartości odżywcze, możliwość wydobycia oryginalnego smaku.
OdpowiedzUsuń